אל תגידו יותר נכשלתי  – העצמה 

לאחרונה עשיתי לכם מספר הסרטונים על ההשראה מהספר החדש של דיוויד גוגינס. כלי נוסף שאני רוצה לחלוק איתכם שמאוד אהבתי, שהוא פירט בספר שלו, הוא אומר שלעולם הוא לא אומר נכשלתי, הוא אומר, אני בהחלט נכשל רק הבעיה זה, כשבן אדם אומר, נכשלתי הוא מטמיע לעצמו שהוא בעצם לא יכול להצליח באותו נושא. כל מה שהוא עושה זה שינוי גישה מאוד מאוד פשוט, הוא משנה את זה לניסיון ראשון ניסיון. ניסיון שלישי זה אומר שעוד מעט אני הולך להצליח במקום להגיד נכשלתי. תחשבו איזה שינוי תודעתי, כמה הדברים הקטנים האלה יכולים להיות מוצלחים ומצליחים. 

זה כמו להגיד נכשלתי בטסט או להגיד עשיתי טסט ראשון ולא עברתי. אני הולך לעשות טסט שני עוד פעם ועוד פעם, ועוד פעם ובסוף מגיעה הצלחה אני לא מכיר אף אחד שמצליח מיד ולא פעם אני פוגש. בעלי עסקים שאומרים לי ניסיתי לגייס עובדים התחום שלי זה לא עובד. תקשיבו משהו שלא עבד פעם אחת. זה לא אומר שהוא לא יעבוד, ורוב הדברים לא עובדים. פעם ראשונה. אני תמיד אומר לאותם אנשים פעם גם ללכת. לא ידעת? נפלת מלא פעמים עד שהצלחת אני בטוח שככה זה היה, כי זה היה ככה לכולם. פעם אפילו לאכול עם מזלג, לא ידעת הכל. אנחנו לומדים אז מה עכשיו במקום להגיד נכשלתי, תגידו, ניסיון ראשון, ניסיון שני, ניסיון שלישי עד שלבסוף תצליחו.

 ככה פועלים מצליחנים ממליץ בחום.

תמונה של אלעד הדר - מנכ"ל חברת Success
אלעד הדר - מנכ"ל חברת Success

אלעד הדר מנכ"ל חברת Success ייעוץ עסקי מתמחה בליווי וייעוץ עסקי ומחולקת למספר אגפים בתחומים שונים, להלן פירוט המחלקות השונות: ייעוץ עסקי, ייעוץ פיננסי, ייעוץ שיווקי וייעוץ ארגוני. לפרטים נוספים אתם מוזמנים לצור איתנו קשר.

אל תגידו נכשלתי
הצטרפו עכשיו להצלחה

חברת Success ייעוץ עסקי המובילה בישראל והצוות המנצח שלנו דואגים למכירות, לשיווק, גיוס העובדים, הכשרה, פיננסים, ארגון, לידים וכל מה שצריך כדי להגדיל עסקים בצורה יוצאת דופן. 

די להיות היחיד שדואג לעסק שלך?

בחנו בחינם את העסק Online
באותו העניין
באים לפה הרבה?
השאירו פרטים עכשיו וקבלו פגישת ייעוץ מקצועית ללא עלות